Tilaaminen

Verkkokaupan tuotteet ovat tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille. Hyväksymällä nämä tilaus- ja toimitusehdot, tilaaja vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen. Toimitamme tuotteita vain 18 vuotta täyttäneille asiakkaille.

Huom: Onnistuneesta tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Tilausvahvistus on syytä tarkistaa huolella, jotta valittu toimitustapa ja toimitustiedot ovat oikein. Puhelinnumeron oikeinkirjoitus on ehdottoman tärkeä pakettiautomaatti-toimitukselle.

Maksutavat

Tällä hetkellä maksutapoina:

  • PayPal: maksu PayPal-tililtä tai luottokortilla paypal:n kautta.
  • Ennakkomaksu. Tuotteet postitetaan heti kun suoritus näkyy tilillämme. 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron

Toimitusaika

Ennen klo 14 tehdyt tilaukset toimitetaan kuljetusyhtiölle pääsääntöisesti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Toimitusaika käytössä olevilla toimitustavoilla on 1-2vrk

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Kuluttaja-asiakkaana teillä on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilaamillenne tuotteille tuotteen saamispäivästä laskien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen pitää olla samanlaisessa kunnossa, kuin sitä vastaanottaessa, sekä myöskin käyttämätön. Palautustapauksissa ota yhteys asiakaspalveluun , niin annamme ohjeet palautukseen. Palautuksissa kauppasumma palautetaan asiakkaan tilille täysimääräisenä muutaman pankkipäivän kuluessa.

Mikäli tuote on kadonnut tai viottunut kuljetuksen aikana, tai olette saaneet väärän tuotteen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun asian oikaisemiseksi.